Всi новини, сторінка 7

14 11

Креативні шкільні родини Покрова роблять все можливе, аби зацікавити вихованців у навчанні та позашкільному житті, розкрити усе багатство національної культури. Так, дружній колектив Гімназії №4 організував своїм вихованцям зустрічі з народними художницями, талановитими майстрами вишивками. У рамках Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді "Моя батьківщина - Україна", діти познайомилися з дорогоцінною спадщиною, яку зберігають й примножують родини майстринь.


01 11

Цій нагальній проблемі присвятили чергові зустрічі практичні психологи та соціальні педагоги закладів освіти міста.


31 10

Під таким гаслом пройшов у Києві міжнародний багатожанровий дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв, на якому креативна команда Гімназії №4 здобула яскраві перемоги.


27 10

Сьогодні у нашій країні відзначають День української писемності та мови. Згідно з указом Президента, у 2023 році його вперше зустрічають 27 жовтня. Вже в 23 раз цей день проходить з диктантом національної єдності.


23 10

Війна принесла випробування в наше життя. Втім наш вибір — перемогти і вистояти. Головне - допомогти в цьому дітям, аби травматичний досвід якнайменше позначився на їхньому ментальному здоров'ї у майбутньому. Про це - Всеукраїнська програма ментального здоров'я “Ти як?”, створена за ініціативи першої леді Олени Зеленської.


18 10

Для фахівців інклюзивно-ресурсного центру міста це не просто слова. Бути поруч, допомагати і підтримувати – принцип роботи, котрий сьогодні, у час війни, набув особливого значення. Днями на базі  центру, в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», пройшов арт-терапевтичний тренінг для  дітей з особливими освітніми потребами.


17 10

Творчий колектив Гімназії №4 не перестає дивувати та захоплювати покровчан своїми талантами і здобутками. Цьогоріч школа святкує поважний, 60-річний ювілей. Один з найстаріших закладів продовжує свою історію в учнях, які дарують рідній альма-матер свої перемоги.


16 10

З нагоди Національного дня дівчат у технологіях днями у Дніпрі відбулося урочисте нагородження переможців обласного фестивалю «Techno-Girls Dnipro». Серед переможців - ліцеїстки з Покрова. Разом з подарунками, вони отримали сертифікати на навчання у проєктній школі «Techno-Girls рулять!».


11 10

Залучення дітей до творчості — сьогодні це про підтримку і про “бути поруч”. Про те, аби засобами мистецтва покращити їхній емоційний стан. Гарні результати творчої діяльності мають вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва.


10 10

Сьогодні - Всесвітній день психічного (ментального) здоров’я. Для покровчан це ще одна нагода підкреслити важливість піклування про свій внутрішній стан, ментальне та емоційне благополуччя. Що сьогодні особливо актуально. Війна, постійні повітряні тривоги, обстріли та негативні новини впливають на кожного українця.