Всi новини

18 04

Весна подарувала талановитим дітям Покрова чимало вагомих перемог на творчому небосхилі. Вихованці Школи мистецтв та Дитячої музичної школи вибороли призові місця на міжнародних та всеукраїнських конкурсах.


08 04

Таким є гасло цьогорічного Всесвітнього дня здоров’я, який  зустрічають 7 квітня. Покров теж не оминув цієї важливої дати, котра бере початок у 1948 році. Саме тоді була заснована Всесвітня організація охорони здоров’я,  проведено першу Всесвітню асамблею здоров’я, на якій прийнято рішення про встановлення Дня здоров’я.


28 03

Творчі заклади культури зустріли весну з вагомими здобутками. Навчальний процес увінчався перемогами в конкурсах всіх рівнів, на яких учні Школи мистецтв та Дитячої музичної школи демонструють свої знання. Навіть в умовах війни талановиті покровчани та їхні наставники не припиняють творчого процесу. В онлайн-форматі проводять концерти, патріотичні акції, вернісажі та виставки. Чому навчилися, презентують широкому загалу і професійному журі.


27 03
27 березня 2024 р. 207 Культура

Театр – то життя!

27 березня — Міжнародний день театру. Прекрасне свято, яке об’єднує не лише професійних театральних працівників, але й численних прихильників цього дивовижного мистецтва. Сьогоднішнє наше знайомство з людиною, яка не уявляє свого життя без театру - Нелею Піхтіною. Більше двадцяти п’яти років вона знайомить та навчає маленьких покровчан з театральним мистецтвом.


21 03

Вже сім років міська дитяча музична школа проводить конкурс “Світ талантів” для своїх вихованців - прихильників гри на народних інструментах.


14 03

Нові творчі здобутки мають талановиті учні Дитячої школи мистецтв та дитячої музичної школи.


09 03

Сьогодні Покров разом з усією Україною відзначає 210 річницю від дня народження найбільш знакового та шанованого поета, мислителя, художника - Тараса Григоровича Шевченка.


06 03

Ми, українці, маємо багату культуру, досвід, які складаються з цінностей, отриманих багатьма поколіннями, що називають нематеріальною культурною спадщиною. Про її важливість годі й говорити. Це є те, що ми лишаємо у спадок дітям і наступним поколінням.


28 02

Вихованці мистецьких осередків не припиняють творчого поступу. Разом з викладачами опановують нові знання, техніки, демонструючи високий рівень підготовки.


26 02

Це день, коли почалося вторгнення російських агресорів на нашу землю. Ці сумні події сьогодні згадували у Покрові. У закладах культури та освіти пройшли онлайн заходи.