Всi новини

24 04

Школярі Покрова долучились до загальнонаціональної акції єднання та віри, що вперше відбулася в Україні за ініціативи Асоціації професіоналів довкілля (PAEW). Одинадцятикласники шкіл міста висадили на  подвір’ях навчальних закладів саджанці дерев та декоративні кущі, як символ життя, відродження та національної єдності.


23 04

Сьогодні Всеукраїнський день психолога, для фахівців нашого міста це важлива дата, адже психологічна служба Покрова пройшла славний шлях становлення,  вже давно зарекомендувала себе як спільноту спеціалістів, що працюють над загальним завданням – вчасній, кваліфікованій та дієвій допомозі дітям.


23 04

У Будинку творчості дітей та юнацтва вирує творче життя. Діти навчаються новому, вдосконалюють здобуте, натхненно втілюючи свої ідеї у різних напрямках.


18 04

26 призових місць в обласних конкурсах за напрямками STEM-освіти здобули юні покровчани впродовж двох місяців. Участь в таких конкурсах дає дітям можливість не лише перевірити свої знання і навички, а отримати новий досвід в освоєнні інноваційних технологій.


17 04

Ця думка об’єднала освітян, учасників премії «Ранкові зорі», хто в умовах війни продовжує навчати дітей, підтримувати своїх вихованців, вселяючи віру у Перемогу України і в майбутнє під мирним небом рідної землі. Серед педагогів, які ділилися досвідом, і покровчанка Аліна Морозова, вчитель початкових класів Гімназії №4, яка стала півфіналісткою фахового конкурсу.


09 04

Вихованці гуртка робототехніки Будинку творчості дітей та юнацтва долучились до участі у відкритому обласному конкурсі науково-технічної творчості "В гостях у роботів".


08 04

Таким є гасло цьогорічного Всесвітнього дня здоров’я, який  зустрічають 7 квітня. Покров теж не оминув цієї важливої дати, котра бере початок у 1948 році. Саме тоді була заснована Всесвітня організація охорони здоров’я,  проведено першу Всесвітню асамблею здоров’я, на якій прийнято рішення про встановлення Дня здоров’я.


04 04

Заклади  загальної середньої освіти міста - постійні учасники  та призери престижної  міжнародної виставки “СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ  ОСВІТИ - 2024”. Цьогоріч освітянську спільноту міста успішно представив колектив ліцею №2. У межах виставки  організатори провели рейтинговий конкурс із 14 номінацій,  де  було  представлено 510 робіт з двадцяти областей України,  а також учасників  з Польщі, Литви, Румунії, Угорщини та Естонії.


02 04

2 квітня у всьому світі одягають блакитне на знак підтримки людей з аутизмом. До Всесвітнього дня поширення інформації про проблему аутизму в Інклюзивно-ресурсному центрі Покрова фахівці організували та провели флешмоб “Одягни блакитну свічку”.


02 04

Конкурс із такою назвою зібрав творчих дітей Дніпропетровщини і символічно завершився у Всесвітній день поезії, 21 березня. Він проходив у номінаціях «Поезія» та «Проза» для трьох вікових категорій. 133 учня із 20 громад області подали на розгляд журі 237 творчих робіт. Взяли участь у Обласному літературному конкурсі й талановиті покровчани. Участь стала плідною, творчі школярі отримали призові місця.