Всi новини, сторінка 8

06 10

Днями в рамках акції “Перемога надихає!” у Дніпрі відбувся фестиваль-конференція «Feel the rhythm of victory». До участі доєдналося понад 60 педагогів фізичної культури обласного центру та інших міст України. Усі вони продемонстрували власні вміння у найрізноманітніших видах спорту. Серед учасників - учитель фізкультури ліцею №5 Ольга Коровіна.


05 10

Навчальні  заклади Дніпропетровщини отримали понад  півтори тисячі  ноутбуків від  Фундації першої леді Олени Зеленської. Комп'ютери призначені для учнів 5-11 класів ліцеїв та гімназій.


04 10

Навчальний рік лише почався, а увага майбутніх абітурієнтів зосереджена на підготовці до Національного мультипредметного тестування та до його новацій. Про новації вже повідомило Міністерство освіти та науки України.


02 10

Гарним подарунком до професійного дня та ювілею навчального закладу для колективу гімназії №4 стали перемоги у міжнародних конкурсах. Педагоги яскраво відзначилися у Міжнародному конкурсі талантів “Євро осінь”.


29 09

Напередодні дня, який єднає усіх захисників і захисниць, школярі Покрова вшановували їхню мужність. Цьогоріч вперше цю важливу дати відзначаємо 1 жовтня, але незмінно разом з Днем козацтва та під Покровом Пресвятої Богородиці.


29 09

Усі ми родом зі школи. Кожен або теперішній, або колишній учень наших шановних педагогів. І саме у ці теплі осінні дні ми з теплотою їх згадуємо, вшановуючи їхню працю. Вчергове день Вчителя ми відзначаємо у період воєнного часу, без гучних свят і оберемків квітів. Та головне, з великою вдячністю до вчителів, які в непростих умовах онлайн-навчання гідно тримають освітній фронт, демонструючи відданість обраній справі та професіоналізм.


27 09

Покровчани другий рік поспіль долучаються до благодійної акції “Смілива гривня”, яку організовує Національний банк України. Вона триває з 4 вересня до 30 листопада, як чудова нагода підтримати наших військових, які впевнено тримають оборону та дають відсіч російському агресору.


26 09

Театральний колектив Будинку творчості дітей та юнацтва — Звичайні дива” відзначився в обласному фестивалі дитячих театральних колективів закладів освіти “Театральна мозаїка”. Загалом у фестивалі взяли участь 47 дитячих театральних колективів, а це майже 500 дітей з усієї Дніпропетровщини.


21 09

Сьогодні у всьому світі відзначається Міжнародний день Миру. Ще донедавна для усіх українців мир був повсякденною реальністю. А зараз, коли ми боремося проти російської агресії, точно знаємо, що є найбільшою цінністю у сучасному світі. Також усвідомлюємо, що прагнення миру сьогодні - це щоденна важка праця заради нашої Перемоги. Важливі зусилля кожного українця не залежно від віку.


20 09

Вже не перший рік унікальний розпис, внесений до нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО, успішно розвивається в нашому місті. У закладах культури й освіти працюють самобутні майстрині, котрі продовжують історію Петриківського розпису, навчаючи дітей старовинній техніці. Народжена на Дніпропетровщині, Петриківка живе у роботах художниць та їхніх учнів, чий досвід отримує високі оцінки фахівців.