Всi новини, сторінка 5

17 01

Юні робототехніки з Покрова продовжують успішно демонструвати свої навички з математичного мислення, конструювання, неординарного підходу до втілення власних ідей. Творчі, ерудовані гуртківці “Школи робототехніки”, що діє при Будинку творчості дітей та юнацтва, знову з перемогами.


16 01

"Кіборги" вистояли, не встояв бетон" – ці слова навічно увійшли в історію, разом із подвигом  незламних воїнів. Сьогодні, 16 січня, Покров разом з усією Україною вшановує пам'ять Захисників Донецького аеропорту.


16 01

Вихованці будинку творчості дітей та юнацтва у новому році продовжують підкорювати нові вершини.


09 01

Вісім юних покровчан стали фіналістами обласного етапу конкурсу , троє з них — здобули перемогу на всеукраїнському рівні. Остаточні результати конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» стали відомі наприкінці року.


04 01

Гран-прі та три золоті медалі здобули художниці з вишивки на Міжнародному двотуровому благодійному багатожанровому конкурсі мистецтв "RAPSODIA POLSKA".


04 01

Вихованці Школи робототехніки вчаться працювати у команді, розвивають навички творчого мислення та отримують досвід створення власних проєктів. Гуртківці БТДЮ не вперше успішно беруть участь у Всеукраїнському конкурсі конструювання "LEGO WORLD". Ось і цього разу на їх чекав успіх.


01 01

Позашкільний заклад Покрова визнано переможцем у номінації “Громадська активність”. Така подія є вагомою для колективу, який в умовах воєнного часу успішно шукає нові підходи та професійні рішення. Представлення їх до нагородження відбулося за рекомендацією Обласного центру науково-технічної творчості та за поданням регіонального відділення Міжнародної асоціації позашкільної освіти.


29 12

Завершення календарного року — гарний привід підбити підсумки та змотивувати школярів для подальших досягнень. Вже не вперше управління освіти наприкінці грудня відзначає грамотами відмінників навчання, переможців олімпіад та навчальних конкурсів.


26 12

В рамках проєкту сертифікації вчителів, який розпочато чотири року тому, педагоги Покрова долучаються до зовнішнього оцінювання професійних компетентностей педагогічного працівника, що здійснюється шляхом незалежного тестування, самооцінювання та вивчення практичного досвіду роботи.


21 12

Біль Чорнобиля охоплює вже не одне покоління українців. 37 років, що минули після найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття не мають вести до забуття, а стати часом для висновків та усвідомлення масштабів людського подвигу ліквідаторів аварії на ЧАЕС.