Всi новини, сторінка 9

19 09

Саме так, зі словом, яке надихає, підтримує, надає сил іде по життю покровчанка Тетяна Прокоф’єва. Її творчість добре знайома мешканцям міста і не тільки, а тепер вірші поетеси  представлені у авторському збірнику «З теплом написані слова».


13 09

Напередодні професійного свята рятувальники отримали понад 250 малюнків від дітей -учасників районного етапу конкурсу “Герої ДСНС”. Членам журі було непросто визначити переможців. Юні художники майстерно, у різних техніках зобразили на папері своє бачення професії рятувальника та правила безпеки життєдіяльності.


12 09

Як знизити споживання електроенергії, бути розумним та заощадливим споживачем, берегти екологію та безцінні ресурси – знають учні Ліцею №9. Разом з іншими українськими школярами, юні дослідники з Покрова долучилися до проєкту ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація».


08 09

Щойно розпочався навчальний рік, а педагоги громади вже мають заслужені відзнаки. Учитель фізичної культури ліцею №5 Ольга Коровіна отримала Подяку Дніпропетровського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. Зокрема, педагога відзначено за мотивацію учнівської молоді до занять фізкультури та спорту.


06 09
6 вересня 2023 р. 1027 Освіта

План дій – дощолов

Війна висунула перед нами нові виклики, повністю змінила життя кожного, наперекір ворогу - зробила нас сильнішими. Чергове серйозне випробування – підрив російськими терористами Каховської ГЕС, примусило не лише дорослих, а й школярів шукати вихід із критичної ситуації. Бути корисними та дієвими. Учні Ліцею №2 вирішили створити «Дощолови».


01 09

У зміненому форматі, але з незмінними емоціями зустрічали покровчани новий 2023-2024 навчальний рік. Як і попередній, він триває в умовах війни, у час, коли Україна виборює свою свободу та незалежність.


29 08

Традиційна серпнева зустріч зібрала освітянський загал з усієї Дніпропетровщини. Про виклики під час війни з педагогами говорив і голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.


14 08

Українська культура щедра талановитими митцями. Однією із найсамобутніших художниць є Марія Примаченко. Творчість мисткині об’єднала в собі витоки українського живописного і поетичного фольклору, що походить ще з сивої давнини українського родоводу. У своїх творах передавала радість буття, невичерпну віру в добро, яке завжди перемагає зло, любов до всього прекрасного, створеного самою природою на землі.


09 08

У кінці липня Швейцарія стала центром європейського автомодельного спорту. На місцевому кордодромі проходив 72-й чемпіонат Європи з автомодельного спорту. Там зібралися найсильніші кордовики з 14 країн. Крім європейців, поза заліком виступали представники Австралії та США.


04 08
4 серпня 2023 р. 568 Освіта

Творчі канікули

Талановиті діти Покрова мають чергові здобутки.