Всi новини, сторінка 6

20 12

Гуртківці Будинку творчості дітей та юнацтва активно беруть участь у творчих онлайн-конкурсах та мають чергові здобутки.


18 12

Вихованці гуртка “Школа робототехніки” Будинку творчості дітей та юнацтва часто долучаються до різноманітних творчих проектів, дуже активні і допитливі, не бояться нових викликів та перешкод. Так, нещодавно взяли участь у цікавих конкурсах, які додали юним винахідникам нових знань, досвіду та натхнення до нових звершень. В нагороду за свої старання діти посіли призові місця та отримали відзнаки!


13 12

Творчі й креативні вихованці гімназії №4 Покрова взяли участь у Міжнародному двотуровому багатожанровому фестивалі-конкурсі  «ZLAGODA GOLD STAR» (за підтримки УРЯДУ РЕСПУБЛІКИ БОЛГАРІЯ), ЗАПОРІЖЖЯ-SOFIA та здобули перемоги!


07 12

Вже традиційно 7 грудня покровчанки долучаються до флешмобу, вшановуючи один з головних національних оберегів. Різного віку, роду занять, вони приєднуються до онлайн-марафону, бо всіх об’єднує тепло національного символу краси, жіночності — материнства. Війна лише підсилила значення свята: родинності, вірності – надії та любові.


05 12

25 листопада в Україні розпочалася міжнародна кампанія «16 днів активних дій проти гендерно зумовленого насильства». Акція стартувала у Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок, і завершується 10 грудня, у День прав людини. До масштабного просвітницького марафону долучився і Покров.


01 12

Турнір знавців рідної мови є особливо актуальним у період війни, у час, коли мова стає зброєю. Звання кращих знавців української мови у Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика традиційно виборюють покровчани.  Цьогоріч учасниками ІІ етапу конкурсу стало 55 учнів 3-11 класів закладів загальної середньої освіти громади. За підсумками конкурсу 29 учасників посіли призові місця, Троє учнів представлятимуть громаду на рівні області.


27 11

XV Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті», яка відбулась наприкінці жовтня у Києві, стала переможною для педагогічного колективу гімназії №4 Покрова. Команда закладу, очолюваного директором Світланою Главацькою, представила доробки, в основу яких лягли багаторічні результати спільної роботи. Високий професіоналізм, помножений на безмежну любов до дітей, відданість своїй професії та країні – головний секрет невтомного колективу.


21 11

Навчити дітей відкривати навколишній світ, мотивувати до знань та творчого розвитку – саме таке завдання ставить перед собою невтомний колектив Гімназії №4. 2023 рік для закладу – ювілейний, але не тільки шанованою датою він запам’ятається для учнів, батьків та вчителів, а й вагомими здобутками.


15 11

Підготовка до національного мультипредметного тесту вже триває. НМТ–2024 включатиме три обовʼязкові предмети – українську мову, математику, історію України, а також шість предметів на вибір: фізика, хімія, біологія, іноземна мова, географія, українська література. Тестування відбудеться в один день і триватиме 4 години.


15 11

Обдаровані діти Покрова мають чергові здобутки.