Всi новини

22 03

Мешканці громади та внутрішньо переміщені особи можуть скористатися “ПУНКТАМИ НЕЗЛАМНОСТІ” за наступними адресами:

22 03

У зв’язку з наймасштабнішою ракетною атакою російської федерації за останній час на українську енергетику, є влучання та пошкодження об’єктів генерації системи переподачі та розподілу електроенергії, у зв’язку з чим на території Покровської міської територіальної громади застосовуються стабілізаційні екстерні відключення електроенергії.

05 07

У разі  надзвичайної  ситуації на  Запорізькій  АЕС, у Покрові діятимуть 12 пунктів евакуації населення. Звертаємо увагу: евакуація населення не оголошена. Проте місто готове до будь-якого  розвитку подій на Запорізькій  АЕС, затверджено план евакуації, який у тому числі визначає місця розташування збірних евакуаційних пунктів.

02 06

Перелік захисних споруд цивільного захисту (оновлений) розташованих в межах Покровської міської територіальної громади

26 04

Сьогодні у міськвиконкомі відбулося пленарне засідання чергової 52 сесії Покровської міської ради 8 скликання. Засідання розпочалося хвилиною мовчання, якою присутні  вшанували пам'ять покровчан, всіх полеглих захисників та захисниць України, мирних громадян, котрі загинули внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів.


26 04

Проведення щорічної Всеукраїнської акції “За чисте дозвілля” стало доброю традицією, що відображає активну життєву позицію мешканців нашої громади. Взявши участь у весняному прибиранні, кожен зміг докласти до цього руки, підтримати комунальників та показати свою згуртованість. У впорядкуванні територій громади взяли участь колективи підприємств, установ, організацій усіх форм власності, підприємці та небайдужі мешканці.


26 04

Щороку 26 квітня Покров разом з усією Україною відзначає День пам'яті Чорнобильської трагедії та вшановує полеглих учасників ліквідації наслідків аварії. Біля пам’ятного знаку “Землякам, які в ім'я життя пройшли крізь полум'я Чорнобиля” лунали слова вдячності за мужність, героїзм і самовідданість героїв - чорнобильців.


26 04

Зазначив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Головне за цей день.


26 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Після опівночі ворог з важкої артилерії обстріляв Марганецьку громаду, що на Нікопольщині. Всюди минулося. Загиблих та постраждалих немає.