Всi новини, сторінка 40

19 12

Попереджувати, вчасно реагувати та виявляти загрози громадському здоров’ю, підвищити рівень освіченості з питань імунопрофілактики – така мета проєкту «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», у межах якого запрацював портал. Його створено ГС «Коаліція за вакцинацію», за підтрики з USAID.


19 12

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 20.12.2023, 22.12.2023 р проводитимуться профілактичні роботи в межах Покровської міської територіальної громади


19 12

У понеділок, 18 грудня, представники Національної скаутської організації України “Пласт” передали Вифлеємський вогонь миру до Міністерства у справах ветеранів України. Прийняла вогонь Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.


18 12

На цьому наголосила Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна під час відвідин змагань з метання ядра – в межах Всеукраїнського відбору до складу Національної збірної України на участь в United States Air Force Trials.


15 12

Служба безпеки затримала ще одну прихильницю рашизму, яка коригувала повітряні атаки рф по Запоріжжю та очікувала повної окупації регіону.


15 12

За ініціативи шведської сторони в Мінветеранів відбулася робоча зустріч Міністра у справах ветеранів України Юлії Лапутіної з представниками шведського урядового агентства з питань миру, безпеки та розвитку “Академія Фольке Бернадотта” (Folke Bernadotte Academy, FBA). Делегацію очолив Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Швеції в Україні Мартін Йоган Андерс Оберг.


14 12

“Спорт без бар'єрів” є спільним проєктом Міністерства у справах ветеранів України та Міністерства молоді та спорту України


13 12

З  14.12.2023 року відновлено роботу Пунктів видачі гуманітарної допомоги


13 12

ідбулась робоча зустріч Міністра у справах ветеранів України Юлії Лапутіної з директором Інституту політики безпеки та права Сіракузького університету, американським ветераном Джеймсом Бейкером та його колегою – старшим науковим співробітником Річардом Наперковські.


12 12

Види пенсійних виплат визначено статтею 9 Законом України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" (далі Закон).