Всi новини, сторінка 39

25 12

Фахівцями Міністерства у справах ветеранів України розроблено низку роз’яснювальних інфографік, покрокових інструкцій та корисних посилань, які стануть у нагоді українським Захисникам і Захисницям, членам їхніх родин


22 12

межах робочої поїздки Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна зустрілася з керівниками 10 новостворених Сервісних офісів помічника ветерана та передала їм планшети. 50 девайсів придбані за кошти міжнародних партнерів Мінветеранів, щоб сприяти ефективній роботі фахівців із супроводу ветеранів й ветеранок на шляху реінтеграції до мирного життя.


21 12

Біль Чорнобиля охоплює вже не одне покоління українців. 37 років, що минули після найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття не мають вести до забуття, а стати часом для висновків та усвідомлення масштабів людського подвигу ліквідаторів аварії на ЧАЕС.


21 12

Залученими до сексуальної експлуатації можуть бути жінки, чоловіки, діти, особи літнього віку, особи з інвалідністю.


21 12

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 24.12.2023 р проводитимуться профілактичні роботи в межах Покровської міської територіальної громади


21 12

Робоча група «Прозорість та підзвітність» зібралась на своє п’яте засідання. Розглянули декілька закупівель, які викликають питання. Про це повідомив перший заступник начальника Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов.


21 12

Мінветеранів разом з Мінмолодьспорту проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числі ветеранів війни та членів їхніх сімей, до оздоровчої рухової активності та спорту.


20 12

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 23.12.2023 р проводитимуться профілактичні роботи в межах Покровської міської територіальної громади


20 12

Про це повідомила Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що відбувся у Львові.


19 12

Порушення правил пожежної безпеки при експлуатації теплового опалення призводить до виникнення пожеж в оселях громадян.