Всi новини, сторінка 44

23 11

Український ветеранський фонд Мінветеранів проводить конкурсні програми для ветеранів–підприємців, членів їхніх сімей та родин полеглих Воїнів. За цей час понад 400 переможців отримали фінансування від 20 тис до 3 млн грн на розвиток власної справи.


22 11

Національна соціальна сервісна служба в рамках Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» та з метою виконання Державної стратегії забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків


22 11

“Після перемоги нас очікує новий суспільний договір, побудований на ідеалах героїв”, – Юлія Лапутіна Про пріоритетні завдання Мінветеранів та Уряду в рамках нової державної ветеранської політики.


21 11

Цієї зими можуть спостерігатися перебої з опаленням. Рівень температури в будинках може бути нижче допустимих значень на кілька градусів. У деяких випадках можливо навіть відключення опалення, об'єкти енергетичної безпеки знаходяться під постійною загрозою. У зв'язку з цим, радимо взяти до уваги наступні рекомендації.


21 11

Служба безпеки зібрала доказову базу на підсанкційного Миколу Шульгінова – міністра енергетики росії, – який причетний до ведення агресивної війни рф проти України.


21 11

Станом на 20 листопада компенсацію за житло на свої особисті рахунки отримали вже 1947 ветеранів та членів їхніх сімей, 433 з них вже придбали власні оселі. Про це повідомила Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна


20 11

На питання щодо надання послуг з призначення та перерахунку житлових субсидій на оплату житлово-комунальних послуг на опалювальний період відповідає начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Юрій Козак.


20 11

На сьогодні 1750 ветеранів та членів їхніх сімей вже отримали компенсацію за житло на свої особисті банківські рахунки, понад 200 із них вже придбали власні оселі.


17 11

В рамках реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2023 № 893 «Деякі питання надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю», якою затверджено Порядок надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю (далі - Порядок № 893), з метою популяризації даної послуги, звертаємо увагу на наступне.


17 11

У рамках співпраці з Національною службою здоров’я України Мінветеранів роз'яснює ветеранам і ветеранкам як за Програмою медичних гарантій можна зробити хірургічну операцію і які цивільні медичні заклади мають договір із НСЗУ Національна служба здоров'я України. Таких лікарень зараз 745 по всій Україні, зокрема 15 – приватні.