Всi новини, сторінка 38


28 12

Благодійна організація BGV реалізовує добру справу — підтримує родини, які особливо потребують уваги і турботи. До новорічних свят благодійники підготували подарунки — дітям, які вимушено переїхали до нашої громади через війну. Подарункові пакунки до новорічних свят від благодійної організації BGV вручили дітям ВПО.


28 12

Безцінно, коли є ті, хто турбуються про тебе, як рідні. За ініціативи давнього друга нашого міста - відомої громадської діячки Яніки Мерило та Міжнародного благодійного фонду “Героям слава”, покровчани поважного віку, пенсіонери, які потребують соціального супроводу та є отримувачами соціальних послуг в Терцентрі, отримали 280 пакунків зі святковими продуктовими наборами до новорічного столу.


27 12

Відповідна сума закладена до держбюджету на 2024 рік. Кошти за конкурсною програмою отримають ветерани-підприємці, а також громадські організації


26 12

На цьому наголосила заступник Міністра у справах ветеранів України Світлана Кашенець під час спільної наради міністерства з представниками обласних, Київської міської державних (військових) адміністрацій щодо питань розвитку ветеранської політики у громадах.


26 12

Що сказати сьогодні захисникам і захисницям? Як підбадьорити, подякувати, не бовкнути зайвого? Просто відкиньте всі кліше і скажіть, що у вас на думці, головне – від чистого серця.


25 12

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 27.12.2023, 29.12.2023 р проводитимуться профілактичні роботи в межах Покровської міської територіальної громади


25 12

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 26.12.2023 р проводитимуться профілактичні роботи в межах Покровської міської територіальної громади


25 12

Зазвичай у скрутну хвилину ми знаходимо підтримку у колі наших рідних та близьких людей


25 12

Щороку через ожеледицю травмуються та страждають люди. Тому потрібно заздалегідь бути готовими до різких змін погодних умов взимку. Бути обачними, уважними та пильними під час руху вулицями міста. Не відволікатися на розмови по телефону чи інші дрібні речі.