Всi новини, сторінка 21

22 03

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Пошкоджені енергетичні об'єкти в Дніпровському, Криворізькому, Павлоградському та Камʼянському районах.


22 03

Сервіс запущено 20 березня командою Мінветеранів спільно з Червоний Хрест України у тестовому режимі для надання якісних консультацій та підтримки ветеранської спільноти. На спеціальний телефонний номер 0 800 505 217 у перший день роботи з 8:00 до 20:00 надійшло 43 дзвінки, а станом на поточний час лише за сім годин роботи – 44 дзвінки. Звернення надходили від ветеранів та членів їхніх сімей, осіб з інвалідністю внаслідок війни та родин полеглих Захисників і Захисниць України. Найбільше дзвінків


22 03

Про кроки спільної діяльності з підтримки найбільш вразливих категорій містян йшла мова під час зустрічі заступника міського голови Ганни Відяєвої з представниками Всесвітньої продовольчої програми ООН. Мова йшла про допомогу громаді, актуальні проєкти соціального спрямування. Зокрема, впровадження програми  переходу з продовольчої гуманітарної допомоги на грошову. Були визначені подальші кроки співпраці.


21 03

На цьому наголосив у своєму зверненні Президент України Володимир Зеленський


21 03

Сьогодні день, який присвячений підтримці та приверненню уваги до проблем людей з синдромом Дауна. Цього дня у світі проходить флешмоб lots of socks - люди вдягають шкарпетки з різними кольорами та візерунками, щоб відчути, як це - бути не як усі та привертати увагу. На підтримку вихованців з цією генетичною особливістю, різнокольорові шкарпетки одягли й у міському інклюзиво - ресурсному центрі, де пройшло відкрите корекційне заняття “Сонячні промінчики”.


21 03

Вже сім років міська дитяча музична школа проводить конкурс “Світ талантів” для своїх вихованців - прихильників гри на народних інструментах.


21 03

У ході підготовки до проведення чергової сесії міськради, пройшли засідання постійних депутатських комісій. Депутати обговорили питання, проєкти рішень, що виноситимуться на розгляд сесії. У роботі комісій також взяли участь керівники структурних підрозділів виконкому.


21 03

Підготували нашу традиційну добірку можливостей і корисної інформації для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин – читайте, користуйтеся та обовʼязково поширюйте.


21 03

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Продовжував терор мешканців Марганецької, Червоногригорівської громад і самого Нікополя. Випустив з десяток артснарядів.


20 03

З  21.03.2024 року відновлено роботу Пунктів видачі гуманітарної допомоги Починаючи з квітня 2024 року, Всесвітня продовольча програма ООН World Food Program (ВПП)  переведе свою продовольчу допомогу у Покрові з натуральної форми (продуктові набори GFD-30) на грошові перекази.