Всi новини, сторінка 22

27 03

В Центрі соціальних служб Покровської міської ради Дніпропетровської області за минулий тиждень здійснено прийом 38 осіб, у тому числі - внутрішньо переміщених. Прийнято 6 заяв для здійснення оцінювання потреб родин з метою встановлення статусу дитині, як така що постраждала внаслідок воєнних дій. З цією метою фахівцями Центру відвідано родини за адресою їх фактичного місця проживання, складено відповідні акти оцінки потреб.


27 03

Переважна більшість працівників та роботодавців при запитанні про переваги офіційного працевлаштування згадують про такі переваги для працівників. Зокрема набуття страхового стажу, захист від незаконного звільнення, право на оплачувану відпустку, право на допомогу у разі хвороби чи отриманні травми на виробництві, право на допомогу по безробіттю тощо. Але слід звернути увагу і на вигоди для роботодавців, адже у офіційно оформлених працівників є не лише права, а й обов’язки, закріплені зокрема


27 03

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогодні почав день із вдячності Національній гвардії України – сьогодні вже десята річниця її заснування.


27 03
27 березня 2024 р. 1569 Культура

Театр – то життя!

27 березня — Міжнародний день театру. Прекрасне свято, яке об’єднує не лише професійних театральних працівників, але й численних прихильників цього дивовижного мистецтва. Сьогоднішнє наше знайомство з людиною, яка не уявляє свого життя без театру - Нелею Піхтіною. Більше двадцяти п’яти років вона знайомить та навчає маленьких покровчан з театральним мистецтвом.


27 03

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Поцілив по Червоногригорівській та Мирівській громадах з важкої артилерії. Випустив з півдесятка снарядів.


27 03

У рамках співпраці з Національною службою здоров’я України Мінветеранів роз'яснює ветеранам і ветеранкам, які послуги реабілітації вони можуть отримати на безоплатній основі. Зокрема, йдеться про медзаклади, у яких є договір із НСЗУ, де застосовуються виключно доказові методи реабілітації. Відновленням функціональних можливостей пацієнта займаються фахівці з реабілітації у сфері охорони здоров’я: лікарі фізичної та реабілітаційної медицини, фізичні терапевти, ерготерапевти, терапевти


26 03

Триває видача гуманітарної допомоги  від Всесвітньої продовольчої програми ООН World Food Program  наступним категоріям населення Покровської міської територіальної громади:


26 03

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 30.03.2024 р проводитимуться профілактичні роботи в межах Покровської міської територіальної громади


26 03

Підлаштовуючись  під примхливу весняну погоду, комунальники Покрова продовжують виконувати планові завдання. Забезпечення комунальними послугами, утримання чистоти і порядку на території громади  - це їхня щоденна  кропітка  праця.