Всi новини, сторінка 45

16 11

З початку повномасштабного збройного вторгнення рф в Україну понад мільйон Захисників і Захисниць стали на захист та продовжують боронити рідну країну. Наразі демобілізація військовослужбовців відбувається переважно через стан здоров'я внаслідок поранень, отриманих під час участі у бойових діях.


15 11

Компенсацію за житло на свої особисті рахунки цьогоріч отримали вже 1750 ветеранів та членів їхніх сімей, 204 з них вже придбали власні осел


14 11

В Міністерстві у справах ветеранів України відбулося засідання Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України для підготовки та комплексного врегулювання питань надання соціальних гарантій ветеранам війни, Захисникам і Захисницям України та членам їхніх сімей, членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України (далі – ТСК)


13 11

Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна у прямому ефірі національного телемарафону “Єдині новини” розповіла про те, що зміниться у процесі отримання статусів учасника бойових дій (УБД), члена сім’ї загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці України, особи з інвалідністю внаслідок війни.


10 11

У четвер, 9 листопада, Верховна Рада України ухвалила у другому читанні та в цілому законопроєкт “Про Державний бюджет України на 2024 рік”


09 11

Служба безпеки викрила агента фсб, який займався підготовкою серії повітряних атак рф на об’єкти транспортної та енергетичної інфраструктури у Вінницькій області. Для виконання ворожого завдання він розвідував локації вузлових залізничних станцій, які можливо використовувалися для перевезення важкого озброєння та боєприпасів ЗСУ у напрямку передової.


09 11

Про це зазначила Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна під час прямого ефіру Радіо Культура.


08 11

Про це розповіла Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна під час прямого ефіру Радіо Культура


07 11

Дніпропетровська філія «Газмережі» нагадує споживачам, що в опалювальний період необхідно суворо дотримуватися правил поводження з газовими приладами


07 11

Клієнти ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» можуть передати показання газового лічильника будь-яким зручним для них способом