Всi новини, сторінка 20

08 12

Відділення мережі «Руан» розпочало свою роботу вчора, ця подія стала довгоочікуваною для мешканців Рудника та прилеглих селищ.


03 12

Такі зміни пов’язані з комплексною реконструкцією будівлі амбулаторії №4(дорослої поліклініки). Вже з понеділка, з шостого грудня, у приміщенні амбулаторії розпочинаються роботи. Всі фахівці дорослої поліклініки вестимуть прийом у приміщенні гінекології, на третьому поверсі пологового будинку.


03 12

Днями з  робочим візитом Покров відвідали представники Українського фонду соціальних інвестицій, з яким триває плідна співпраця в  сфері покращення медичної  інфраструктури міста шляхом  енергоефективного оновлення приміщень та постачання медичного обладнання.


25 11

Таку допомогу лікарні надала Покровська філія ТОВ «Проктер енд Гембл Україна». Сім сучасних ліжок передано у рамках соціального партнерства з містом.


25 11

Співробітництво Покрова з Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ) - триває. Відповідно до підписаного міським головою Олександром Шаповалом меморандуму, у Покрові реалізується проєкт з покращення умов надання первинної медичної допомоги в амбулаторіях загальної практики  сімейної медицини №4 та №5 Центру первинної медико-санітарної допомоги. У рамках конструктивної роботи, вчора Центр отримав від УФСІ швидкі тести.


24 11

Сьогодні він розпочав свою роботу у селищі Олександрівка, в приміщенні колишньої школи, за адресою, вул. Калинова, 62. Вже з перших годин роботи до нього прийшли мешканці Рудника, Олександрівки, Гірника, хто прагне захистити себе від небезпечної хвороби. За словами людей, це дуже зручно, що кабінет знаходиться у приватному секторі, особливо, для літніх жителів.


23 11

Cорок сучасних функціональних ліжок закуплено за кошти міського бюджету для терапевтичного відділення.


23 11

Як подати заяву-розрахунок, якщо в ПІБ працівника в е-лікарняному є помилка, за якими даними визначати страховий стаж, як оплачувати лікарняні по догляду за дитиною тривалістю понад 14 днів і чи можна продовжити е-лікарняний паперовим?


18 11
18 листопада 2021 р. 834 Медицина

#ДякуємоЛікарям

Усі ми зараз живемо, працюємо та взаємодіємо у нелегких умовах. Пандемія коронавірусу COVID-19 стала серйозним випробовуванням для всіх нас. Найтяжча ноша  припала на плечі всіх  медичних працівників. Аби підтримати та подякувати людям, які щодня, щохвилини ведуть тяжкий, та важливий для кожного із нас двобій з невидимим ворогом - коронавірусною інфекцією, школярі Покрова підтримали та продовжили всеукраїнський флешмоб #дякуємолікарям.


17 11

У рамках проведення 2-го етапу Тижня безпеки дорожнього руху, 18-19 листопада 2021 року проводиться акція "Здай кров - врятуй життя!". Запрошуємо усіх бажаючих, чуйних громадян взяти участь у заході та стати донором крові для постраждалих внаслідок ДТП.