Всi новини, сторінка 16

21 02

Пам`ятайте, що захворювання на ботулізм легко попередити. А ось вилікувати його вдається далеко не завжди навіть сучасними методами


18 02

Функціональними меблями укомплектували палати, у тому числі, й інтенсивної терапії. Вони сучасні, зручні, мобільні, що важливо для відділення, де діагностують та лікують захворювання нервової системи різної етіології.


03 02

Щодня медики Центру первинної медико-санітарної допомоги спостерігають збільшення кількості інфікувань - за минулу добу зафіксовано 55 нових випадків COVID-19. Така динаміка спричинена Омікроном - новим штамом коронавірусу, який значно заразніший своїх попередників. А це означає, що вірус швидко поширюється, занурюючи в епідемічний процес все більше людей, тим самим спричиняючи значне навантаження на медичну систему.


27 01

Днями Центральна міська лікарня отримала чергову партію сучасного обладнання в рамках реалізації стратегії міського голови Олександра Шаповала. - Лікарня продовжує модернізуватися і ми дуже цьому раді. В основному цього разу закуплено обладнання для оснащення блоку операційної, - зазначає заступник директора з медичної частини Тетяна Конорєзова, розповідаючи про позитивні зміни в ЦМЛ.


25 01

Заклад продовжує системно оновлюватись. Кілька місяців тому за кошти міського бюджету було закуплено 40 функціональних ліжок для терапії. І ось нове поповнення: 20 новеньких медичних ліжок встановлено у кардіології, також оснащено 7 функціональними ліжками з гідравлічним керуванням палати інтенсивної терапії неврології й кардіології.


21 01

Успішне лікування - це правильний діагноз, установити який допоможуть своєчасні та точні лабораторні дослідження. Саме тому якості виконання аналізів у Центральній міській лікарні приділяється велика увага. У рамках стратегії міського голови Олександра Шаповала щодо розвитку медичної сфери, для клініко-діагностичної лабораторії ЦМЛ придбано нове сучасне обладнання.


19 01

Покров робить черговий крок у покращенні надання медичних послуг мешканцям громади. Разом з Українським фондом соціальних інвестицій, з яким міський голова Олександр Шаповал підписав меморандум про співпрацю, тривають капітальні ремонти двох підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги. Перший етап ремонтних робіт проходить в амбулаторії ЗПСМ №5.


17 01

Вирішальне значення для успішного лікування хвороби має правильна діагностика. Серед найдосконаліших методів діагностики є комп'ютерна томографія.


14 01

Покров продовжує ефективну співпрацю з іноземними партнерами, Українським фондом соціальних інвестицій.


30 12

За інформацією Центру первинної медико-санітарної допомоги, за останню добу, станом на 16.00   30  грудня, одужало 47 хворих. Проведено  10  експрес-тестувань.  526  хворих  перебувають на лікуванні, одного госпіталізовано. Вірус забрав ще два життя.