Всi новини, сторінка 25

29 03

Україна ще не настільки сильна, як може бути. Потрібно дати нам змогу діяти на полі бою. Для цього необхідні дві речі: системи «Петріот», які можуть передати нам Сполучені Штати, і паритет в артилерії. Системами «Петріот» ми розблокуємо небо, і наші хлопці будуть іти вперед.


29 03

З початку війни у місті пройшло реєстрацію близько 13 тисяч внутрішньо переміщених осіб, з них більш як 3 тисячі - діти.


29 03

2 квітня відзначають Всесвітній день поширення інформації про аутизм і кожному з нас варто дізнатися про нього більше. Адже, за даними ВООЗ, з аутизмом народжується кожна сота дитина в світі.


29 03

На цьому наголосив у своєму зверненні Президент України Володимир Зеленський.


29 03

Про зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.


29 03

Державна реєстрація вашого бізнесу залишається дійсною, навіть якщо ви мобілізовані на службу. Ваша підприємницька діяльність — це ваш засіб до самореалізації та допомоги вашій родині, і вона захищена законом.


28 03

Творчі заклади культури зустріли весну з вагомими здобутками. Навчальний процес увінчався перемогами в конкурсах всіх рівнів, на яких учні Школи мистецтв та Дитячої музичної школи демонструють свої знання. Навіть в умовах війни талановиті покровчани та їхні наставники не припиняють творчого процесу. В онлайн-форматі проводять концерти, патріотичні акції, вернісажі та виставки. Чому навчилися, презентують широкому загалу і професійному журі.


28 03

На цьому наголосив у своєму зверненні Президент України Володимир Зеленський.


28 03

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 01.04.2024 р проводитимуться профілактичні роботи в межах Покровської міської територіальної громади


28 03

Щороку березень є місяцем підвищення обізнаності про туберкульоз, протягом якого забезпечується проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом. Другий рік поспіль Всесвітня організація охорони здоров’я для відзначення цього дня пропонує гасло «Так! Ми можемо подолати туберкульоз!».