Зимові перемоги зв'язківців

зимові перемоги зв'язківців . Зображення 1Вихованці колективної радіостанції Будинку творчості дітей та юнацтва продовжують підкорювати радіоефір. У грудні та січні вони успішно виступали у рейтингових змаганнях, достойно представивши рідне місто.
Так, 12-го грудня переможне тріо у складі Миколи Коробки, Іллі Рабольта та Івана Кучеренка взяло участь у змаганнях на Кубок Центру НТТУМ "Грані", що проходили у Запоріжжі. Хлопці упевнено посіли перше місце, обійшовши суперників з 33 станцій.
Чемпіонський характер вихованці Миколи Голуба підтвердили і 19 грудня, виступивши на турнірі "Штурм фортеці Ізмаїл".  Наші спортсмени знову були поза конкуренцією і стали чемпіонами, обійшовши 47 українських  команд.

На переможній ноті завершивши 2018-й рік, зв'язківці Покрова так само упевнено розпочали новий спортивний сезон.
Вже 5-го січня їх чекало серйозне випробування у вигляді дорослого Чемпіонату України з радіозв'язку на коротких хвилях (телеграфом). Загалом турнір об'єднав 104 учасника, і рівень суперників був значно сильнішим. Там в активі покровчан було третє призове місце серед дорослих команд та перше - серед молодіжних. Операторами нашої команди виступили Ілля Рабольт та Микола Коробка.
Через тиждень команді Покрова довелося змагатися в наступному етапі цього чемпіонату, тепер вже у радіозв'язку на коротких хвилях телефоном. Кількість учасників значно зросла і становила 143 команди. Змагатися нашим спортсменам було непросто, але у підсумку вони вибороли шосте місце серед дорослих команд і друге серед молодіжних. Операторами були Микола Коробка, Ілля Рабольт і Даниїл Клепіков.
19-го січня на етапі чемпіонату з радіозв'язку на коротких хвилях телетайпом Ілля Рабольт та Микола Коробка знову зміцнили свої позиції в категорії лідерів, завоювавши друге місце серед дорослих команд та перше серед молодіжних!
Ось так потужно стартували наші представники рідіоспорту у новому році. Варто відзначити, що завдяки вихованцям тренера і Почесного громадянина міста Миколи Голуба, Покров заслужено входить до еліти цієї високотехнологічної дисципліни. Гуртківці володіють усіма видами зв’язку, складають серйозну конкуренцію зв’язківцям не лише України, а й світу. Тож не дивно, що серед талантів нагороджених стипендією міського голови, також є представники радіостанці БДТЮ.
За підсумками 2018-го року два її вихованці, Микола Коробко та Даниїл Клепіков, отримала звання кандидатів у майстри спорту. Покров дійсно пишається своїми чемпіонами і вірить у їхні нові перемоги!
Прес-служба міського голови.