З гуманітарною місією на Схід

з гуманітарною місією на схід. Зображення 1

Вдруге від початку року за непростим маршрутом, із Покрова до зони розмежування (Донецька область), відправлено гуманітарний вантаж. Наші військові з вдячністю приймали засоби гігієни, продукти, одяг, "теплішими" за який були листи від школярів з побажаннями якнайшвидше повернутися додому живими, здоровими та з перемогою.Навчальні заклади серед тих, хто найактивніше відгукнувся на повідомлення, яке виклав у мережі голова міської спілки ветеранів АТО Віталій Солянко. Провівши не один місяць на передовій, він як ніхто, знає, наскільки цінна хлопцям наша моральна підтримка. Відчувати її не менш важливо, ніж матеріальна допомога. Мотивують навіть домашні смаколики, нагадуючи про рідних та мирне життя.
Крім звичного вантажу, цього разу до побратимів відправили і легковий автомобіль. До участі в гуманітарній місії долучилися чимало підприємців та звичайних містян.
Про те, що за останні роки українці змінилися, трохи відійшовши від стереотипного принципу "моя хата скраю", добре помітно по покровчанам. Підтримка захисників, які щодня ризикують життям за наш спокій, стала системною та відповідальною. Не останню роль відіграє і принципова позиція у цьому питанні міського голови Олександра Шаповала, який особисто долучається до формування кожного гуманітарного вантажу.
Де єднання та взаємопідтримка, там сильна громада, а значить сильна країна!
Прес-служба міського голови.

з гуманітарною місією на схід. Зображення 2

з гуманітарною місією на схід. Зображення 3

з гуманітарною місією на схід. Зображення 4

з гуманітарною місією на схід. Зображення 5