Зона Wi-Fi на площі ім. Івана Сірка у відкритому доступі

зона wi-fi на площі ім. івана сірка у відкритому доступі. Зображення 1 

Вже другий рік поспіль у Покрові активно впроваджується програма "Бюджет участі", яка дозволяє активним городянам втілювати в життя проекти, націлені на розвиток рідного міста. Особливістю "Бюджету участі 2018" стало значне збільшення кількості учасників , проекти яких охоплювали різні напрямки діяльності. Одним з 5 проектів-переможців, що набрали найбільшу кількість голосів, став проект "Сірко-Wi-Fi". Він передбачає встановлення на головній площі міста ім. Івана Сірко так званої "точки доступу", яка дозволить городянам та гостям Покрова безкоштовно підключатися до мережі інтернет, наприклад з мобільних пристроїв чи інших додатків.

Навколо точки доступу формується просторова область радіусом 50-100 метрів (її називають хот-спотом або зоною Wi-Fi), у межах якої можна користуватися бездротовою мережею.
Для того, щоб під'єднатися до точки доступу й відчути всі переваги такої мережі, власнику ноутбуку або мобільного пристрою з адаптером Wi-Fi необхідно просто потрапити в радіус її дії. Усі дії з визначення пристрою та налаштування мережі більшість операційних систем комп'ютерів і мобільних пристроїв виконують автоматично.
Тож тепер центральна площа з Wi-Fi, що зручно та сучасно. Приєднуйтесь та відчуйте переваги!

Прес-служба міського голови.