Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1
Освіта
Останній тиждень перед початком нового навчального року для педагогічного загалу був сповнений приємними клопотами. Усі підрозділи готувалися до старту шкільного року. Заклади готові до прийому дітей, цього року за парти сяде 399 першокласників. Свій останній рік розпочне 177 одинадцятикласників.

Соціальна сфера
Протягом минулого тижня управлінням праці та соціального захисту продовжило роботу з прийому заяв на монетизацію, призначення усіх видів державних допомог. Було здійснено 32 перевірки за напрямками роботи. Робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати обстежено 3 суб’єкти підприємницької діяльності, виявлено 4 порушення. Загалом, у місті обліковується 2491 отримувач житлових субсидій, 2577 пільговиків, 252 демобілізованих учасників АТО, 379 внутрішньо переміщених осіб.

Центр зайнятості
За тиждень філією працевлаштовано 30 осіб, проведено 10 профорієнтаційних заходів, серед яких семінар з техніки пошуку роботи.

Медицина
За тиждень, що минув, народилося шестеро немовлят. Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1556 містян, 32 пацієнтам надана невідкладна допомога в амбулаторіях.
У добовому стаціонарі ЦМЛ проліковано 85 хворих, на лікуванні денного стаціонару хірургії перебуває 81 пацієнт, терапії - 87.

Комунальна сфера
Для комунальників тиждень минув у робочому ритмі, підрозділи працювали згідно з поставленими завданнями. "Добробут" усував несправності ліній зовнішнього освітлення, впорядковував об’єкти дорожньої інфраструктури, здійснював благоустрій території міста. Водоканал виконав 13 заявок по водопровідних мережах. Роботи тривали у штатному режимі.
Прес-служба міського голови.