У школах міста пролунав перший дзвінок

у школах міста пролунав перший дзвінок. Зображення 1
Сьогодні розпочався відлік новому навчальному року 2018-2019. 399 першокласників вперше сіли за шкільні парти, вже традиційно до школи їх повели випускники. Цьогоріч Покров вітав 177 одинадцятикласників, для яких цей рік є вирішальним і останнім.

Він стане визначальним для всіх школярів, на яких чекатимуть новації освітньої реформи, та, насамперед, для першачків, які вже навчаються за стандартами нової української школи. Тепер їх вчимуть соціальним навичкам, орієнтуючись на потреби дитини. Про все це вони дізнаються вже згодом, сьогодні ж для кожного школяра – свято.

у школах міста пролунав перший дзвінок. Зображення 2
Освітні заклади самі обирали форму його проведення. Покров ще кілька років тому відмовився від лінійок з численними гостями та винурюючими поздоровленнями, що наразі вже є тенденцією, надавши перевагу родинному колу. Тож учнівсько-педагогічно-батьківські загали працювали над створенням заходів, які були б цікавими, а головне – пам’ятними. Не обійшлося без головних атрибутів – квітів, вальсу випускників, що теж пережив певну трансформацію, перетворившись на яскраві флеш-моби.

у школах міста пролунав перший дзвінок. Зображення 3
Під срібні переливи дзвоника школярі ішли на перший урок, який цього навчального року присвячено темі – "Українці серед інших європейських націй".
Прес-служба міського голови.

у школах міста пролунав перший дзвінок. Зображення 4

у школах міста пролунав перший дзвінок. Зображення 5

у школах міста пролунав перший дзвінок. Зображення 6

у школах міста пролунав перший дзвінок. Зображення 7

у школах міста пролунав перший дзвінок. Зображення 8

у школах міста пролунав перший дзвінок. Зображення 9