Жінкам присвячується

жінкам присвячується. Зображення 1
Берегиня домашнього вогнища, мати, громадський діяч – у таких іпостасях поставали представниці прекрасної статі, чию чарівність оспівували в переддень головного весняного свята на урочистостях у Будинку творчості дітей та юнацтва.


Усмішки і неприхована радість, - з таким настроєм заходили до зали головні винуватиці свята. Ще у вестибюлі закладу їх зустрічали квітами й солодощами від міського голови, який через справи не був присутнім на урочистостях, але не міг не висловити своєї теплоти і подяки тим, з чиєї доброти живе цей світ.
Жінкам адресували найкращі побажання народний депутат України Андрій Шипко, секретар міськради Анатолій Пастух, голова ради ветеранів Микола Баршунін, благочинний Нікопольського району та м.Покров протоієрей Володимир.
Свої поздоровлення дарували наймолодші вихованці Школи мистецтв, випускники Дитячо-юнацької спортивної школи, аматори сцени та професійні виконавці. Справжнім подарунком від народного депутата і міського голови стала програма, підготовлена володарями гран-при міжнародних конкурсів та фестивалів, вокально-хореографічного ансамблю «Юність Дніпра». Для жінок лунали найкращі мелодії. Оспівували прекрасних представниць людства не лише в піснях.
У центральній бібліотеці відбулося засідання клубу «Подруга» за темою: «Я успішна жінка». Представниці усіх сфер – освіти й медицини, спорту й політики говорили про одвічне - щастя й призначення.
А про покликання йшла мова під час круглого столу у міському народному історико-краєзнавчому музеї ім.Занудька. Ветерани війни, колишні в’язні концтаборів, воїни-інтернаціоналісти, представники німецького федерального фонду «EVZ» розповідали про жіночу долю. А про золоті руки свідчили народні майстрині.
Всіх - чарівних, незрівняних, поздоровлятимуть і на святковому концерті з нагоди свята весни та краси, який відбудеться 5 березня у Будинку творчості.
Прес-служба міського голови.

жінкам присвячується. Зображення 2  жінкам присвячується. Зображення 3

жінкам присвячується. Зображення 4  жінкам присвячується. Зображення 5