Свято роботі не завада

свято роботі не завада. Зображення 1

Сьогодні чергове засідання штабу, яке відбулося впереддень святкових вихідних, міський голова розпочав із привітань, адресованих присутнім жінкам.
Завдання фахівцям ЖЕО, у рамках децентралізації, щодо відпрацювання механізмів переходу міських соціальних гуртожитків на альтернативні види опалення – перевело розмову у робочу площину. Продовжуючи комунальну тему, Олександр Шаповал звернувся до керівництва міськводоканалу з тим, аби були створені всі необхідні умови для повноцінної роботи тимчасової контрольної комісії по вивченню питань фінансово-економічної та господарської діяльності підприємства, створеної за рішенням минулої сесії.
Для МКП "Міськсвітло" окреслені завдання передбачали зосередження уваги на освітленні внутрішньоквартальної території, а кінцева мета – кожна світлоточка має бути функціональною. Комунальники продовжують прибирати місто. Завершено ліквідацію аварійних тополь біля 16 дитячого садка. У полі зору – приведення у належний вигляд території навколо колишньої школи №7. Також з черги денної не знімається питання покрівлі у школі №8. Серед завдань міського голови і гравіювання селищних вулиць, де немає асфальтного покриття.
На вихідні усі служби, котрі забезпечують життєдіяльність міста, працюють у звичному режимі, у понеділок немає вихідного і в Центрі первинної медико-санітарної допомоги.
Прес-служба міського голови.