Відділ культури, мистецтва і туризму

відділ культури, мистецтва і туризму. Зображення 1

Останній зимовий місяць у Дитячій Школі Мистецтв видався «гарячим», тому що крім навчального процесу він був наповнений творчими різножанровими заходами, на які завітали батьки, друзі, учні сзш № 4 та НВК № 1, мешканці мікрорайону, просто всі бажаючі.

На відділі образотворчого мистецтва (викладачі Дмитрук Т.С., Думчикова Т.С., Мельничук Г.В.) панувала казкова атмосфера виставки-конкурсу «Подорож у світ дитячої казки». Роботи дивували різнобарв*ям не тільки фарб, а й дитячою фантазією, художнім смаком юних художників.

Учні-скрипалі звітували на концерті свого відділу (викладачі Журавель Ю.Г., Корогод І.П., Радченко М.Л., Торукало Г.Г.). Мета звітного концерту-показ ансамблів колективного музичення. Звучали твори українських та світових композиторів.

Вихованці театрального класу (викладач Піхтіна Н.М.) звернулися до творчості відомої у світі дитячої поетеси Агнії Барто у літературно-музичній композиції «У країні веселого дитинства». А Центральна Маша та Єгорова Альбіна на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Зоряне сяйво» (м.Дніпропетровськ) стали Лауреатами 1-ї премії та отримали запрошення і сертифікат на участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв у Болгарії у червні цього року.

А завершився місяць тематичним звітним концертом вихованців--піаністів класів викладачів Остапчук Н.Л. та Сутуріної І.І. – «Картини природи у музиці».


А.Жуковська