Завершують навчальний рік – з перемогами

завершують навчальний рік – з перемогами. Зображення 1
Вихованці Школи мистецтв продовжують представляти місто на творчих форумах. Юні таланти успішно виступають на Всеукраїнських та Міжнародних фестивалях-конкурсах, презентуючи заклад, як школу, де триває серйозна методична робота. Наприкінці квітня осередок вже завоював два гран-прі, сьогодні перемогу здобули учні театрального й народного відділів.


Цими вихідними вихованці викладача театрального колективу «Сюрприз» Нелі Піхтіної взяли участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Glory Music Fest». У Києві зібралися представники усіх куточків України, також з Молдови, Казахстану, Росії. У номінації художнє читання виступали покровчанки – Альона Шедько і Марія Калініна. Дівчатка присвятили свої виступи мамам, їхнє проникливе декламування було визнане кращим і удостоєне перших премій.
Успішним став виступ і учениці Наталії Горб Варвари Сізової. Юна бандуристка представляла красу національного інструмента на Всеукраїнському конкурсі «Квітуча країна», що проходив в Умані, де завоювала другу премію.
Говорячи про вихованців, директор школи Павло Філін-Юрков не приховує гордості, підкреслюючи, що заклад працює на партнерських засадах, де визначальним є любов до дітей, до світу музики.
Прес-служба міського голови.

завершують навчальний рік – з перемогами. Зображення 2