Місто за тиждень

Минулий тиждень був насичений святковими заходами, які минули організовано та спокійно. Долучаючись до їх відзначення, трудові колективи не забували і про свої прямі обов’язки.
Комунальні служби
Працівники ЖЕО виконали 214 заявок, із них 115 каналізаційних, 51 з електромонтажних робіт. Згідно графіка здійснюють поточний ремонт м’яких та шиферних покрівель, ремонт внутрішньоквартальних доріжок. Як і всі комунальні служби займалися покосом трав.
У міськводоканалі виконали 43 заявки по каналізаційним мережам, по водопровідним - чотири. Пластиковими кришками накрили 21 колодязь.
«Добробут» займався заміною ламп на лініях зовнішнього освітлення на Гірнику, Чортомлику, на Руднику ще й поточним ремонтом ліній.
Продовжують грейдування доріг у приватному секторі, ревізію дорожніх знаків, очищення ливневої каналізації, фарбування пішохідних переходів, білування бордюрів, косять траву та висапують клумби від рослин - шкідників.
У звичному режимі працює «Саночистка».


Освіта
Усі заклади освіти взяли активну участь в урочистостях до Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги, пройшли тематичні заходи до інших календарних дат.
В управлінні освіти провели нараду з керівниками закладів освіти щодо організації та проведення роботи з літнього оздоровлення дітей.
Наша команда школярів стала переможцем обласних зональних змагань із легкоатлетичного чотириборства.
Медицина
Протягом звітного періоду до Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1101 особа, дев’ятнадцятьом надана невідкладна медична допомога в амбулаторіях.
У добовому стаціонарі Центральної міської лікарні проліковано сто пацієнтів, на лікуванні у денному стаціонарі хірургічного профілю знаходиться 43 хворих, терапевтичного профілю - 71пацієнт.
Соціальна сфера
На обліку у центрі зайнятості перебуває 478 осіб, з них 455 мають статус безробітного.
Протягом тижня працевлаштовано – 35, на тимчасові роботи направлено семеро громадян, проведено 7 профорієнтаційних заходів.

На прийомі в управлінні праці та соціального захисту населення побувало 199 громадян. Робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення обстежено 7 суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено два порушення. Фахівцями управління організовано та проведено міський семінар щодо відпрацювання механізму взаємодії в умовах внесених змін до Порядку призначення житлових субсидій. Проведено також засідання комісії з призначення допомог внутрішньо переміщеним особам, де розглянуто 41 справу.
Прес-служба міського голови.