Завершується комплексна реконструкція вулиці Григорія Тикви

завершується комплексна реконструкція вулиці григорія тикви. Зображення 1За півроку одна з найдовших і затребуваних транспортних магістралей із технічно та морально застарілої перетворилася на сучасну та комфортну для усіх учасників дорожнього руху. Перетворення торкнулися усієї вуличної інфраструктури.

Старе асфальтне покриття, яке відслужило свій ресурс і мало серйозні дефекти, було демонтовано. Замість нього за сучасними технологіями, з використанням армуючої геосітки, було укладено новий кількашаровий асфальт.
Удосконалені кармани для зупинки автомобілів та платформи для громадського транспорту, з’явилися нові автобусні павільйони, установлені необхідні дорожні знаки, нанесено розмітку та видалено аварійні дерева. Дорожню та пішохідну зону розділили захисними турнікетами. Все це передбачалося для підвищення безпеки вуличного руху, аби автомобілісти й пішоходи почувалися комфортно.
Тепер з одного кінця вулиця в інший покровчани можуть безперешкодно рухатися, забувши про ями та непрохідні в негоду ділянки. Пішохідну зону розширено та укладено тротуарною плиткою. Покровчанам  стало зручно діставатися до промислових та комунальних підприємств, територіального центру, філії спортивної школи, вокзалу, відділу поліції та інших установ, які там знаходяться. Цьому сприятиме і якісне сучасне освітлення, що з’явилося на вулицях міста у співпраці з НЕФКО.
Вулиця Григорія Тикви стала черговим важливим інфраструктурним об’єктом, котрий вперше за багато років осучаснено та реконструйовано. Що стало результатом конструктивної співпраці міської влади з обласною державною адміністрацією.

Прес-служба міського голови.

завершується комплексна реконструкція вулиці григорія тикви. Зображення 2

завершується комплексна реконструкція вулиці григорія тикви. Зображення 3

завершується комплексна реконструкція вулиці григорія тикви. Зображення 4

завершується комплексна реконструкція вулиці григорія тикви. Зображення 5