Бронзова медаль на престижному педагогічному форумі

бронзова медаль на престижному педагогічному форумі. Зображення 1Сьогодні завершується робота Х Міжнародної виставки "Інноватика в сучасній освіті" - найбільшого в Україні професійного форума освітніх, наукових та науково-технічних новацій. Досягнення педагогів міста були представлені не лише в контексті обласного досвіду, а й окремою персональною презентацією.

Серед кращого досвіду, яким протягом трьох днів ділилися у Києві  550 учасників з усіх регіонів України, Чехії, Словаччини, Польщі, Болгарії, США та Франції, була виставка дошкільного навчального закладу №21"Казка" (ясла-садок) комбінованого типу художньо-естетичного спрямування (завідуюча Інна Дощенко). Колектив став переможцем конкурсу в номінації "Інноваційне освітнє середовище: нові виклики та сучасні рішення". Їхні напрацювання у використанні творчої спадщини Василя Сухомлинського для формування життєвої компетентності дошкільника в інтегнованому освітньому просторі художньо-естетичного спрямування були оцінені дипломом та бронзовою медаллю.

 Покровчани мали нагоду поспілкуватися з президентом Національної академії педагогічних наук України Василем Кремінем, зустрілися з рідними видатного педагога-новатора Василя Сухомлинського.

Делегація взяла участь у дискусійних панелях, майстер-класах, конференціях, присвячених освітнім питанням. Презентуючи та поширюючи свій досвід, набували нового, цікавлячись інноваційними проектами інших учасників професійного форуму, адже виставка об’єднала висококваліфікованих і досвідчених професіоналів зі всієї України, в числі яких — представники Покрова.
Прес-служба міського голови.

бронзова медаль на престижному педагогічному форумі. Зображення 2