Спортивна осінь

спортивна осінь. Зображення 1
Жовтень видався досить насиченим різноманітними подіями в світі спорту. Юні спортсмени Покрова продовжували демонструвати свою силу, спритність та командний дух у турнірах та змаганнях, які проходили в цей період. Про результати деяких з них читайте у нашому огляді.

Пройшли змагання з легкоатлетичного кросу пам'яті Володимира Бойка
18 жовтня на базі спорткомплексу "Авангард" відбулися міські змагання з осіннього легкоатлетичного кросу серед учнів закладів загальної середньої освіти, присвячені пам’яті тренера ДЮСШ СК "Манганіт" Володимира Бойка.
Володимир Іванович за своє життя дав путівку в спорт багатьом легкоатлетам міста. Тож цього дня юні спортсмени Покрова віддавали данину пам'яті легендарному тренеру і доводили, що його справа продовжує жити в нових поколіннях атлетів.спортивна осінь. Зображення 2
На легкоатлетичних доріжках змагались найкращі спортсмени міста двох вікових груп: 5-9 кл., та 10-11 кл (дівчата і хлопці).
Загалом у змаганнях взяли участь більше сотні спортсменів, які представляли 7 закладів освіти міста. У віковій групі 5-9 класи переможцями стали спортсмени загальноосвітньої школи № 6. На другому місті команда Навчально-виховного об'єднання і на третьому — школи № 9.
Серед представників 10-11-х класів перемогла команда загальноосвітньої школи № 9. Срібні нагороди у представників НВК № 2 і "бронза" - у легкоатлетів НВО (СК "Пума-Юніор").
Команди-призери були відзначені грамотами. Крім того, грамотами нагороджені спортсмени, які продемонстрували найкращі результати в особистому заліку.

 Визначився переможець футбольного турніру "Шкіряний м'яч"

1 жовтня у Покрові стартував футбольний турнір "Шкіряний м'яч" серед закладів освіти міста. Протягом трьох тижнів майже сотня гравців з 7 команд-учасників визначали найкращого в цьому виді спорту. Турнір проводився за коловою системою, тож усі учасники повинні були зіграти один з одним. Кожен матч проходив за умов напруженої футбольної боротьби. Останні ігри відбулися 22 жовтня і, після підведення підсумків, були визначені переможці і призери турніру.спортивна осінь. Зображення 3
Почесний трофей і звання найкращого футбольного колективу серед навчальних закладів Покрова виборола команда школи № 6. На другому місті опинилася команда загальноосвітнього ліцею, на третьому — НВК № 2.
Переможці та призери також були відзначені грамотами.
Прес-служба міського голови.