Затвердили черговий платіжний реєстр та обговорили питання правопорядку


Сьогодні відбулося п’яте завершальне пленарне засідання 16 сесії Покровської міської ради, де йшлося про затвердження розміру соціальної матеріальної допомоги на встановлення приладів індивідуального опалення соціально вразливим верствам населення в рамках Програми децентралізації теплопостачання в м. Покров. Коментуючи даний проект рішення, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Віктор Ребенок, зауважив, що це вже 13 платіжний реєстр, до якого ввійшли наступні сто осіб. Враховуючи їх, загальна кількість мешканців міста, котрим безкоштовно встановили та підключили газові конвектори, нараховує 1200 осіб із числа соціально-вразливих категорій на загальну суму 16 мільйонів 276,064 тисячі гривень.
Всього в рамках децентралізації опалення на даний час укладено 1539 договорів, встановлено 1355 приладів індивідуального опалення, з них 1331 введено в дію.


Депутати проголосували «за» майже одноголосно, «утримався» виділяти матеріальну допомогу на встановлення індивідуального опалення соціально вразливим категоріям населення вкотре Григорій Ширяєв, що знову викликало запитання колег. Цікавилися депутати і питаннями правопорядку та роботою правоохоронців. Зокрема, чи знайдені особи, котрі зафіксовані на відео під час побиття ліхтарів. Міський голова повідомив, що за даним фактом справу передано до суду, нанесений збиток громаді становить близько п’яти тисяч гривень. Батьки юнака, котрий вчиняв дії, притягнені до адміністративної відповідальності. Засоби впливу будуть застосовані й до інших учасники інциденту.
Не обішли стороною й надзвичайні події, котрі напередодні нового року вразили своєю зухвалістю. Висловлюючи своє бачення, ситуації з підпалами щитових, начальник Покровського міського відділу Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Дніпропетровській області Володимир Стовба вкотре висловив переконання в умисності таких дій та замовному характері, направлених на дестабілізацію ситуації в місті. Справа знаходиться на контролі в обласному управлінні національної поліції.
Прес-служба міського голови.