Новорічне диво

Таку назву мала літературно-мистецька імпреза, що об’єднала різні покоління шанувальників художнього слова.
Юних літераторів – вихованців гуртка «Жайворонок» (керівник - член Національної спілки журналістів України Лариса Коваленко) та ветеранів педагогічної праці, котрі пишуть вірші, на чолі з головою комітету непрацюючих ветеранів-освітян Людмилою Федотовою, гостинно зустрічав Будинок творчості дітей та юнацтва.

 

Дорослі та діти поділилися своїм новорічним дивом – оповіданнями та віршами, де торкалися важливих людських цінностей, описували красу природи рідного краю, дарували новорічні замальовки та спогади з дитинства.
Юні літератори БТДЮ з цікавістю слухали історії із життя поважних гостей, свої твори декламували Лідія Михайлівна Чуб, Людмила Миколаївна Федотова, Таїсія Михайлівна Зеленська та Людмила Михайлівна Хайміна.
Також учасники заходу переглянули авторські мультики юних комп’ютерників (керівник Марія Савченко) та із задоволення прослухали виступ вихованки Олександра Гавриша – Насті Дунаєнко.
Два покоління – юних та досвідчених, об’єднав дух творчості та духовності й переконання у тому, що новорічні дива існують, треба лише вірити в них, приймати усім серцем, скільки б вам не було років.
Прес-служба міського голови.