Обговорювали поточні справи


3-го січня на оперативній нараді при міському голові підводили підсумок новорічному тижню, також керівники озвучували узагальнені річні показники.
В управлінні освіти початок року традиційно позначений проведенням тендерних процедур, у школярів тривають канікули.
Тим часом у Центрі первинної медико-санітарної допомоги фіксували зростання захворюваності на ГРВІ, всього ж за тиждень до первинної ланки медицини з різних приводів звернулося 3500 чоловік.
У пологовому відділенні ЦМЛ першою у 2017 році народилася дівчинка, що є прикметою спокійного і благополучного року. Загалом же у Покрові, протягом минулого року на світ з’явилося 294 немовляти.


У звичному режимі працюють комунальники. Вихідні минули благополучно, аварійні та диспетчерські служби реагували оперативно. Усі споживачі з газом, забезпечені водопостачанням. Не було збоїв і з вивезенням сміття, «Саночистка» працювала без вихідних. Після ліквідації наслідків підпалів щитових та заміни кабельної та іншої супутньої продукції, що потягло за собою додаткові витрати - відновлено електропостачання у постраждалих під’їздах. «Благоустрій» займався прибиранням міста, особлива увага приділялася упорядкуванню дендропарку.
Напруженим тиждень видався для рятувальників, крім надзвичайних ситуацій, пов’язаних із підпалами електрощитових, гасили пожежі,причинами яких є необережне поводження з вогнем у нетверезому стані, є жертви.
Соціальні установи працюють у звичному режимі.
За інформацією міського центру зайнятості, на початок року на обліку там знаходиться 480 осіб, із них 400 – мають статус безробітного. На 1 січня нараховувалося 14 актуальних вакансій. Протягом року було зареєстровано 1906 вакансій, з них укомплектовано – 1852.
В управлінні пенсійного фонду повідомили, що на початок року на обліку в установі перебуває 12534 пенсіонери, з них 2172 – працюючі. Протягом року фахівцями ПФУ було призначено 486 нових пенсій. Показник середнього розміру призначених пенсій станом на 1 січня 2017 року становить 1847, 01 грн., що на 118, 92 грн. більше, ніж рік тому.

Прес-служба міського голови.