З побажаннями щастя й миру

з побажаннями щастя й миру. Зображення 1
Сьогоднішній день є особливим для людей, які всю щирість своїх сердець, досвід та знання віддають рідному місту. Так співпало, що саме 4 травня відзначають день народження головний інженер комунального підприємства "Добробут" Олег Ляшук та директор міського народного історико-краєзнавчого музею ім.М.Занудька Тетяна Подольчак.

 

 

з побажаннями щастя й миру. Зображення 2

Для Олега Олександровича він є ювілейним. Незважаючи на дату, зустрічає цей день, як говориться, на посту. Його будні й свята пов’язані з рідним містом, за яке вболіває, прагнучи бачити квітучим, сучасним, осяяним радістю. В цьому важлива кожна деталь, яка для підприємства і його головного інженера є щоденною відповідальною роботою. Так поступово пишеться історія міста, з чистих вулиць, затишних парків, висаджених дерев, яка зберігається у міському музеї.
Для Тетяни Подольчак це особлива тема, бо краєзнавчим напрямком займається усе своє життя. Як методист туристсько-краєзнавчого спрямування Будинку творчості, пройшла численними стежинами нашого краю, досліджуючи, вивчаючи минуле міста. Сьогодні багаторічним досвідом ділиться з іншими, продовжуючи справу зі збору матеріалів з історії міста, збереження спадщини наших пращурів.
Цього дня вони приймали щирі вітання і ми приєднуємось до численних побажань, зичимо щастя, наснаги, добра та миру.
Прес-служба міського голови.