Міський голова привітав призерів чемпіонату світу

міський голова привітав призерів чемпіонату світу. Зображення 1
Покров пишається юними спортсменами, які не припиняють вражати результатами.
У квітні наші акробати прославили місто та всю країну на Чемпіонаті світу серед юніорів зі спортивної акробатики, що проходив у Бельгії. Зі світовою бронзою одним із перших в онлайн-режимі Івана Хажанця, Миколу Земляного та їхніх тренерів – Ольгу Образцову та Василісу Носик, привітав міський голова. Сьогодні Олександр Шаповал зробив це особисто, завітавши до кузні чемпіонів – дитячо-юнацької спортивної школи.

 

 

міський голова привітав призерів чемпіонату світу. Зображення 2

Привітав юнаків та наставників з престижною перемогою, побажав нових досягнень та волі до перемоги. Подякував усьому тренерському колективу за самовіддану працю та гідні результати.
На сьогодні навчально-тренувальним процесом у ДЮСШ охоплено понад 650 юних покровчан, які мають можливість реалізовувати себе у волейболі, спортивній гімнастиці, спортивній акробатиці, дзюдо, таїландському боксі та футболі. Не проходить і тижня, щоб вихованці спортивної школи не радували містян своїми досягненнями. Вони є гордістю міста, усієї Дніпропетровщини, прославляють свій регіон на Всеукраїнській та Світовій аренах.
Прес-служба міського голови.