Психологія життя, психологія для життя

психологія життя, психологія для життя. Зображення 1
Такої думки дотримуються практичні психологи та соціальні педагоги закладів освіти, які провели нестандартну зустріч для учнів початкової школи міста – психологічний квест.


Тему обрали теж відповідну – "Психологія у моєму житті", за словами Раїси Чернецької, керівника міського методичного об’єднання практичних психологів та соціальних педагогів міста, вона окреслює широкий спектр, що охоплює наука. Адже наше сьогодення неможливо уявити без фахової психологічної допомоги у розв’язанні найскладніших питань. Тож психологічна спільнота розробила власну методику, яку запропонувала широкому загалу. Ставили перед собою завдання розкрити різні техніки, найголовніше, надати право вибору дітям та вчителям розставити власні пріоритети.

психологія життя, психологія для життя. Зображення 2
Подорожуючи психологічними станціями на базі СЗШ№6, малеча взяла участь у майстер-класах: з техніки ігрової терапії "Ігрова мозаїка", мандало-терапії "Мандало-веселка", з техніки танцювальної-терапії флешмоб "У ритмі серця", з арт-техніки "Меседж" або "Подорож у майбутнє", "Сонячні долоньки", роботи з солоним тістом "Божа корівка" та психологічній вікторині.

психологія життя, психологія для життя. Зображення 3
Це нагадувало веселу гру, за допомогою якої учасники знімали напруження, розкривали свої здібності і безмежний світ психології.
Усі отримали сертифікати, солодкі подарунки й медалі. Діти та їхні наставники відзначали відмінну організацію заходу, його актуальність. Перший квест-психологічний досвід виявився вдалим, попереду нові зустрічі, над якими вже працюють члени міського методоб’єднання практичних психологів та соціальних педагогів.
Прес-служба міського голови.