Ветеранів АТО навчають менеджменту безпеки підприємництва

ветеранів ато навчають менеджменту безпеки підприємництва. Зображення 1Навчання триває у рамках спільного проекту "Нато-Україна", головна мета якого - соціальна адаптація військовослужбовців, учасників антитерористичної операції та звільнених у запас.
У Покрові професійну підготовку нині проходять 22 ветерани АТО. На курсах вони освоюють одну із затребуваних спеціальностей: начальник охорони, охоронник або інкасатор. Вивчають як спеціальні, так і загальні дисципліни. По завершенню  отримають відповідні свідоцтва державного зразка. Важливо, що навчання проходить за рахунок проекту і для слухачів повністю безкоштовне.

Директор і викладач навчального центру "Гермес-Юг" Сергій Резанов схвально відгукується про групу наших слухачів. Є зацікавленість, покровчани активні, на заняттях викладачам вдається вирішувати чимало додаткових завдань.
Для більшості слухачів курси є  можливістю отримати зовсім нову професію та реалізувати себе. Адже не секрет, що особливий характер військової служби часто призводить до втрати цивільної професії або кваліфікації. Демобілізованим буває важко ввійти у цивільне життя.
Тож ветерани АТО задоволені такою можливістю, набуті знання та отримані документи дозволять їм працювати не лише у службах безпеки та охорони підприємств, а й займатися власним бізнесом.
Прес-служба міського голови.