ВИЇЗНі ПРИЙОМи ДО ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ та КЗ "ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ "ДОР"

виїзні прийоми до територіального центру соціального   обслуговування та кз

З метою проведення інформаційної роботи щодо поширення серед громадськості основних змін пенсійного законодавства заступник начальника Пенсійного фонду України в м.Покров Олена Дробот провела виїзні прийоми працівників Територіального центру соціального обслуговування та КЗ " Центральна міська лікарня "ДОР".

Олена Дробот поперше підбила підсумки роботи управління щодо роз’яснення населенню норм діючого законодавства з питань пенсійного забезпечення , а також повідомила про зміни в законодавстві з січня 2016 року. А саме: про збільшення віку виходу на пенсію за вислугу років працівникам освіти, охорони здоров’я та соціального забезпечення, пояснивши, що встановлено певний вік виходу на пенсію для осіб, які працюють на посадах, робота на яких раніше давала право виходу на пенсію за вислугу років незалежно від віку.
Також заступник начальника управління повідомила про надання Пенсійним фондом електронних послуг через веб-портал та порядок реєстрації на ньому, надала вичерпні відповіді на всі питання присутніх.
По закінченню прийому фахівець управління фахівець управління роздала брошури та особисто кожному з бажаючих надала роз’яснення щодо віку виходу на пенсію за вислугу років.