Служба у справах дітей інформує

З метою попередження бездоглядності та безпритульності серед дітей, 26 січня 2016 р. службою у справах дітей спільно з інспектором Покровського відділення Нікопольського відділу поліції ГУНП було проведено рейд «Діти вулиці».
Під час рейду:
- бездоглядних дітей не виявлено;
- проведено обстеження житлово – побутових умов 11 дітей, які перебувають на обліку служби у справах дітей, як такі що опинилися у складних життєвих обставинах;
- 2 батьків попереджено про адміністративну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків; стосовно одної особи направлено клопотання до Покровського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків; з 3 батьками проведено профілактичну бесіду.


З 27 січня по 5 лютого 2016 року службою у справах дітей проведено перевірку стану організації виховної роботи в загальноосвітніх школах міста та професійно-технічному училищі. Основною метою перевірки було вивчення питання організації та проведення індивідуальної роботи з дітьми «групи ризику» та їх батьками.
За результатами перевірки 12 лютого 2016 р. планується провести семінар-нараду для директорів навчальних закладів та їх заступників з виховної роботи.

Начальник служби у справах дітей
Кравченко Н.І.