Вшановували працівників профтехосвіти

 вшановували працівників профтехосвіти. Зображення 1

Днями у Центрі професійної підготовки та перепідготовки робітничих кадрів відзначали День працівника професійно-технічної освіти. Свято проходило у дружньому колі колективу, до якого приєдналися численні гості, серед яких представники міської влади, депутатів, установ, благодійних фондів, колишні керівники закладу. Та найшанованішими гостями тут були ветерани, які своєю самовідданою працею творили історію центру, донедавна професійно-технічного училища.


У вітальному слові директор Центру Наталія Дяченко значну увагу приділила півстолітній історії закладу, людям, які примножували його славу і виховали не одне покоління хороших майстрів, які зараз трудяться на підприємствах міста. Розповідь супроводили світлини, чимало з яких чорно-білі, піднімаючи цілий пласт спогадів. Про сьогодення, традиції, педагогічний потенціал закладу, перспективи говорили гості, бажаючи процвітання та високих здобутків. Не обійшлося і без нагород. Подякою від міського голови була відзначена директор Центру. За плідну педагогічну діяльність та сумлінну працю грамоти обласного та місцевого рівня отримали працівники профтехосвіти.
Багато побажань та гарних слів на адресу колективу закладу, ветеранів профтехосвіти лунало зі сцени, у тому числі від учнів, які приготували відеопривітання педагогам, де у серйозній та жартівливій формі висловили свою вдячність та повагу. Зустріч відбувалася у супроводі художніх номерів, за участю викладачів Центру, вихованців творчих осередків міста та ансамблю "Осіння роса".
Святкування Дня працівника профтехосвіти стало доброю нагодою аби підвести підсумки та позначити шлях у майбутнє, яке ставить нові завдання та пріоритети.
Прес-служба міського голови.

 вшановували працівників профтехосвіти. Зображення 2

 вшановували працівників профтехосвіти. Зображення 3

 вшановували працівників профтехосвіти. Зображення 4