Олександрівка відзначила День селища

олександрівка відзначила день селища. Зображення 1
Традиційне осіннє свято щедрого врожаю зустрічали з піснями й запашними пирогами – з побажаннями мира й добра.


Навіть похмура погода не завадила святу, на яке чекали й до якого готувалися мешканці. За твердженням дбайливих господинь Олександрівки, теплий дощ – на щастя й добробут. Що цими чеснотами живе селище, доводили розмаїттям рукотворних виробів й особливою атмосферою, яка панувала на імпровізованому концертному майданчику.

олександрівка відзначила день селища. Зображення 2
Вишиванки, топіарії, картини і пироги, котрими пригощали всіх бажаючих, ілюстрували дух Олександрівки, його гостинність та самобутність. Історію селища, з якого починався Покров, розповідали старовинні рушники з вишивкою, притаманною нашому гірницькому краю.

олександрівка відзначила день селища. Зображення 3 олександрівка відзначила день селища. Зображення 4

Тут минуле і сучасність тісно переплетені між собою, родинність є головною ознакою. На цьому наголошувала заступник міського голови Наталія Бондаренко, передаючи найщиріші побажання, подарунки й відзнаки від міського голови старожилам й активістам селища. Вони пам’ятають усі періоди розвитку міста, для них сьогоднішній день, сповнений позитивних змін, впроваджуються проекти розвитку, серед яких ремонт селищних доріг, будівництво нового дитячого садочка, що задовольнятиме потреби жителів Олександрівки та Рудника.

олександрівка відзначила день селища. Зображення 5
Все це на часі для селища, де вирує життя. Про це говорили мешканці, радіючи за вихованців Олександрівської школи, які спільно з творчими колективами міста підготували прекрасну концертну програму. Зі святом жителів вітала депутат міськради Наталія Дяченко. Поздоровляли підопічні територіального центру та колектив Будинку творчості.

олександрівка відзначила день селища. Зображення 6

Малечу розважали іграми, туристичними вікторинами, для всіх варили запашну кашу, а односельцям подарував свій виступ ансамбль "Осіння роса".
Прес-служба міського голови.

олександрівка відзначила день селища. Зображення 7 олександрівка відзначила день селища. Зображення 8

олександрівка відзначила день селища. Зображення 9