Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1
Освіта

У школах міста триває перший етап Всеукраїнських учнівських олімпіад. Навчаються і педагоги, пройшов семінар-практикум на базі дитячого садка №13, відповідно до плану роботи проходять курси педагогічних працівників.
У розпалі шкільний спортивний жовтень. Так, команда ліцею виборола друге місце у зональних змаганнях з баскетболу. На базі шостої школи проходять міські змагання з футболу серед учнів 2004 р.н.

Соціальна сфера
На прийомі управління праці та соціального захисту населення побувало 612 містян. У рамках роботи із сім’ями, які потребують допомоги у вирішенні питань соціального спрямування, чотири особи направлено на обслуговування терцентру, підготовлено пакети документів на оформлення трьох містян до будинків-інтернатів. Протягом тижня спеціалісти зустрічалися з мешканцями Чортомлика, проводили інформаційно-роз’яснювальну роботу.
Міським центром зайнятості за тиждень проведено десять профорієнтаційних заходів.

Медицина
За тиждень центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1240 містян, 29-ти пацієнтам надана невідкладна допомога в амбулаторіях. У добовому стаціонарі центральної міської лікарні проліковано 111 хворих. На лікуванні у денному стаціонарі хірургії перебуває 54 пацієнти, терапії – 73.
За тиждень у пологовому відділенні народилося четверо немовлят.

Комунальна сфера
У комунальників триває підготовка до зими. На часі сезонні роботи. "Добробут" здійснював заміну ламп ліній зовнішнього освітлення у прилеглих селищах, проводив ревізію дорожніх знаків, санітарну обрізку дерев. Дільниця зеленого господарства підприємства висадила квіти на центральній площі, газонну траву у парку Мозолевського та зелених зонах вулиці Чехова.
У МКП "Покровводоканал" триває реконструкція каналізаційно-насосної та насосно-фільтрувальної станцій. За тиждень виконано понад тридцяти заявок городян.
У штатному режимі працює "Саночистка".

Міський відділ з надзвичайних ситуацій
Протягом тижня вогнеборці знешкодили пожежу по вулиці Уральській, постраждалих немає.

Прес-служба міського голови.