Відкрито меморіальну дошку Жоржу Шутофедову

відкрито меморіальну дошку жоржу шутофедову. Зображення 1
Напередодні Дня медичного працівника у Покрові вшанували ім’я людини, яка зробила за життя неабиякий внесок у розвиток охорони здоров’я міста. Меморіальну дошку встановлено Почесному громадянину міста, заслуженому лікарю України, кавалеру орденів «Знак пошани» та «Трудового Червоного прапора» - Жоржу Дорофійовичу Шутофедову.

На урочистому мітингу з нагоди знакової події були присутні рідні, працівники медичних закладів міста на чолі з керівниками, вдячні пацієнти.
Багатогранність непересічної особистості у своєму виступі розкрила
заступник міського голови Наталія Бондаренко, котра висловила слова глибокої шани і від міського голови Олександра Шаповала, який цього дня перебував у робочій поїздці. Засвідчити повагу світлій пам’яті Ж. Д. Шутофедова прибули народний депутат України Андрій Шипко та депутат обласної ради Марина Петросянц.
Усі згадували Жоржа Дорофійовича передусім як творця та будівничого багатопрофільного лікарняного містечка, у якому, за зізнанням самого Лікаря, було усе його життя, де він до всього доторкнувся власними руками, і все пропустив через своє серце, свій розум. Він був хорошим лікарем, справжнім патріотом міста, а його серце - наповнене співчуттям і любов’ю до ближнього.
Згадуючи батька, завідуюча неврологічним відділенням центральної міської лікарні Ірина Лендел, подякувала усім за пам'ять.« Жорж Дорофійович був справжнім лікарем. Лікарем з великої букви, а колектив закладу – його другою сім’єю, іноді навіть першою. До останньої хвилини цікавився колегами, справами у лікарні. Він залишив хороший спадок, який у надійних руках грамотних керівників», - зазначила Ірина Жоржівна.
Разом із доньками почесне право відкрити меморіальну дошку було надано Андрію Шипку, котрий подякував міській владі за збереження пам’яті про видатних земляків. Саме таким був і залишиться у наших спогадах Ж.Д. Шутофедов.
По завершенню церемонії відбулося покладання квітів. Присутні згадували відданість Жоржа Дорофійовича своїй справі та його неуємну енергію – які були стилем усього його життя.

Прес-служба міського голови.

відкрито меморіальну дошку жоржу шутофедову. Зображення 2

відкрито меморіальну дошку жоржу шутофедову. Зображення 3

відкрито меморіальну дошку жоржу шутофедову. Зображення 4