Медики міста приймали вітання

 

медики міста приймали вітання. Зображення 1
Цієї неділі в Україні відзначатимуть День медичного працівника. Напередодні свята у місті вшановували представників самої гуманної професії, завдяки небайдужості та професіоналізму яких, люди народжуються на світ, радіють життю та здійснюють мрії.


Від імені міського голови Олександра Шаповала медиків Центральної міської лікарні та Центру первинної медико-санітарної допомоги вітала заступник міського голови Наталія Бондаренко, щиро дякуючи за відданість професії, збереження життя та здоров’я земляків. Найкращі слова та привітання лунали на їхню адресу і від народного депутата України Андрія Шипка, депутата облради Марини Петросянц. Тепло зверталися до колег очільники медичних закладів - Валентина Ліснича та Анатолій Шкіль .

У ході урочистостей кращих представників медичної справи було відзначено подяками від міського голови. Усі медики, без винятку, з нагоди свята від Олександра Шаповала та депутатського корпусу отримали премії. Від нардепа відзнаки та подарункові набори. Цьогоріч вперше долучитися до святкових заходів запросили і медичних працівників шкіл та садочків.
Андрій Шипко урочисто вручив високі державні відзнаки - грамоти Верховної ради України, завідуючій неврологічного відділення Ірині Лендел та головній медичній сестрі ЦМЛ Ользі Сінько. Від себе особисто Андрій Федорович іменним годинником нагородив сімейного лікаря Людмилу Марковську.
Від адміністрації закладів грамотами із занесенням у трудову книгу та подяками було відзначено чимало сумлінних представників медичної галузі Центральної міської лікарні та Центру первинної медико-санітарної допомоги .

Щира вдячність всім медикам за їх службу людям, за збережені життя й здоров’я мешканців нашого міста!
Прес-служба міського голови.

медики міста приймали вітання. Зображення 2

медики міста приймали вітання. Зображення 3