Дитячий карнавал літа -2016

дитячий карнавал літа -2016. Зображення 1
Ранок сьогоднішнього дня відкрив справжнє літо, а проголосили про нього шкільні табори, які яскраво, гучно й креативно відзвітували про свої колективні досягнення.


Такого різнобарв’я кольорів вже давно не бачила центральна площа міста. З повеління літа й дітей тут розгорнувся справжній карнавал. Саме так, весело, з піснями й танцями, великою табірною родиною проводжали оздоровчу зміну, котрою було охоплено близько півтори тисячі дітей. Малечі є про що розповісти. Протягом зміни вони навчалися тонкощам рукоділля у літній школі Будинку творчості та загартовували дух у Дитячо-юнацькій спортивній школі. На базі закладів діяли мовні загони, гуртки за напрямками. Відпочивали змістовно, насичено, а головне безпечно і з користю. Дорослі потурбувалися і про дозвілля, і про оздоровлення з повноцінним харчуванням, відвідуванням басейну.
Чого навчилися? Продемонстрували під час дитячого карнавалу. Кожен табір презентував не лише виготовлені з підручних матеріалів яскраві костюми, а й концертні номери. Площа повнилася радістю і щастям. Про це говорили секретар міськради Анатолій Пастух та начальник міського управління освіти Галина Рубаха, поздоровляючи малечу та вручаючи їхнім наставникам, директорам пришкільних таборів, подяки від міського голови. Малеча щиро аплодувала вчителям, із захватом відкривала солодкі подарунки. Вони наперебій розповідали про свої творчі і спортивні звершення, які лише множитимуться. Адже оздоровча кампанія триває і канікули – у розпалі.
Прес-служба міського голови.

дитячий карнавал літа -2016. Зображення 2 дитячий карнавал літа -2016. Зображення 3

дитячий карнавал літа -2016. Зображення 4 дитячий карнавал літа -2016. Зображення 5