Відбулося засідання громадської ради

відбулося засідання громадської ради. Зображення 1Днями відбулося чергове засідання громадської ради при виконавчому комітеті Покровської міської ради.
Члени дорадчого органу розглянули два основних питання. Про реалізацію ініціатив мешканців міста, та обговорили теми, які піднімалися на Всеукраїнському форумі громадських рад.

Як покровчани пропонують і самі обирають проекти міського розвитку в рамках програми парцепаторного бюджетування, розповіла начальник відділу економіки міськвиконкому Оксана Глазкова.
Очевидно, що інтерес мешканців до бюджету участі зростає. Збільшується кількість поданих проектів та число містян, які голосують. Усі втілені ідеї виявилися життєздатними та цікавими для людей.
Навесні стартує Бюджет участі-2019. Тож разом розмірковували, як максимально активізувати мешканців міста до створення проектних пропозицій.
Про участь у Всеукраїнському форумі "Дієві громади – якісні рішення – спроможні громади", який нещодавно відбувся у Дніпрі, доповідала Юлія Грінь.
Мова йшла про кращі практики розвитку місцевих громад, ефективні інструменти ухвалення рішень, такі як публічні консультації та залучення експертів. Торкалися організаційно-правових аспектів діяльності громадських рад та ефективної взаємодії з органами влади.
Взявши інформацію до відома, члени громадської ради розглянули ще кілька організаційних питань.
Прес-служба міського голови.