Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1Освіта
На вихідних проведено ІІ етап Всеукраїнських олімпіад із трудового навчання та інформаційних технологій.
В олімпіаді з трудового навчання перше місце посіли учні НВК №1 (два переможці), НВК №2 та НВО.
Кращі знання з інформаційних технологій показали учні СЗШ №6 та НВК №2.
Відбулися семінари -практикуми для вихователів дошкільних закладів та вчителів основ здоров’я.
Пройшло засідання міської методичної ради.

Медицина
За тиждень до Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1537 осіб. 50 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
У пологовому відділення ЦМЛ народилося 5 малюків. У добовому стаціонарі проліковано 105 хворих. Нині 62 пацієнти перебувають у добовому стаціонарі хірургічного профілю, 106 у денній терапії.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 225 виїздів.
Соціальна сфера
На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 932 громадяни, 27 звернулося в Олександрівці.
Прийнято190 заяв на призначення усіх видів державної допомоги, у тому числі пільг та субсидій.
Представники управління взяли участь у семінарі – тренінгу "Захист фінансових та майнових інтересів територіальних громад через впровадження внутрішнього аудиту в органах місцевого самоврядування" та координаційному семінарі для представників управлінь соціального захисту населення.
В УП та СЗН обліковується 5809 отримувачів житлових субсидій, 2577 пільговиків, 253 демобілізованих учасників АТО, 380 переселенців.
У центрі зайнятості для безробітних, які перебувають на обліку, проведено 10 профорієнтаційних заходів. Зокрема, семінари із загальних питань зайнятості населення, техніки пошуку роботи та з метою запобігання нелегальної трудової міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці.
Комунальна сфера
Працівники "Добробуту" обслуговували лінії зовнішнього освітлення, монтували новорічні прикраси, прибирали дороги та тротуари, очищували від снігу та посипали.
У міськводоканалі виконали 10 заявок по водопровідним мережам.
Прес-служба міського голови.