Від серця до серця

від серця до серця. Зображення 1
Рух доброти – не припиняється, це стало ознакою сучасного Покрова – впроваджувати ініціативи гуманітарного спрямування. Саме з такою ідеєю виступили нещодавно міські громадські організації, її одразу підтримав міський голова Олександр Шаповал.
Днями у Покрові стартувала чергова благодійна акція для малозабезпечених родин "Від серця до серця".
Представники організацій "Дитячий шлях", "Козацький незламний дух", "Крила життя" зустрілися з родинами, що проживають у соціальних гуртожитках, сім’ями переселенців, передали подарунки дітям. За їхніми словами, це початок роботи, вони планують проводити й надалі зустрічі, організовувати свята, реабілітаційні заходи.від серця до серця. Зображення 2
Як підкреслила начальник центру у справах сім’ї та молоді міськвиконкому Ганна Зарубіна, така тісна співпраця надзвичайно важлива для сімей, які потребують уваги й підтримки. Впровадження спільних ініціатив допомагає вирішити ряд важливих питань соціального спрямування, організувати для малечі цікаве змістовне дозвілля.
Вже незабаром благодійники зберуть дітей на театралізованому святі, до його організації долучаються і служби виконкому. На дітей чекають цікаві конкурси, ігри, що є частиною психоемоційного розвантаження. Члени організацій запевняють, в них багато планів та задумок, які планують реалізувати вже найближчим часом.
Прес-служба міського голови.