Покровчани пройшли до півфіналу Z_ефір

покровчани пройшли до півфіналу z_ефір . Зображення 1
П’ятого лютого у нашому місті пройшов перший кастинг обласного творчого конкурсу Зефір, вже вдруге саме Покров відкривав масштабний мистецький форум, що проходить під патронатом ДніпроОДА, облради.
Сотні учасників з Нікополя, Нікопольського району і покровчани дивували та захоплювали професійне журі своїми талантами, креативністю та нестандартністю підходу до подачі концертних номерів.
У всіх п’яти номінаціях були представлені покровчани – вихованці мистецьких та позашкільних закладів. Наші юні артисти довели, що Покров – має таланти, вони по-справжньому вразили журі, отримавши найвищі конкурсні бали.
покровчани пройшли до півфіналу z_ефір . Зображення 2Володарями першого місця стали: колектив акробатів ДЮСШ ім..Д.Дідіка, молодша група зразкового колективу естрадного танцю "Вулиця ритмів", вокаліст Аристарх Черенков, скрипачка Лія Куартова, бандуристка Варвара Сізова, піаністка Олександра Петрюк – Школи мистецтв, колективи "Світанок" та "Сакс Мікс" з дитячої музичної школи. За умовами Z_ефіру, лауреати першої премії продовжать боротьбу у півфіналі, який відбудеться у квітні. покровчани пройшли до півфіналу z_ефір . Зображення 3
Достойно представили місто Валерія Єрмакова – з дитячої музичної школи, квартет скрипалів "Ліра", танцювальний колектив "Gold way dance" - школи мистецтв, колектив "Вулиця ритмів" , котрі зайняли друге місце та бронзові лауреати – вихованка п’ятого дитячого садочка Аріна Пономарьова, Ярослав Зорін з дитячої музичної школи і ансамбль скрипалів "Веселі струни" зі школи мистецтв.
Покров вкотре підтвердив славу міста, де плекають таланти. А Z_ефір – продовжується, ми бажаємо його учасникам яскравих виступів та перемог.
Прес-служба міського голови.

покровчани пройшли до півфіналу z_ефір . Зображення 4

покровчани пройшли до півфіналу z_ефір . Зображення 5